69 jednání 22.06.12

10.08.2012 22:23

 Po přivítání předsedou, se nás měl ujmout pokladník. Ale kde je? V Křesánově jsme banku pustili pěkně žilou. Tak si za naše nemůže užívat.

     Jen nám zprostředkoval bankovní výpis, po Křesánově,  činí debetní částka číslo 2 215,- Kč, před návštěvou naší oblíbené destinace na Šumavě byla částka na úrovni 14 340,- Kč.

      Kalousku, Kalousku ty tvoje zvýšené DPH nám pěkně zacloumaly penězi. A samozřejmě přítomnost Ády také napomohla k devastaci banku, co vypije a co sní, neuvěřitelné.

 

     Oudíčku Liborovi jsme odpustili pokutu za pozdní příchod. Skok do metra v provedení čtyřletého děcka, a následné zastavené provozu, je dost pádný důvod ke zpoždění. Zpráva ověřena na internetu přímo v hospodě. Jo ty multimedia

 

   Další bod pojal Trendík víceméně zdravotně. Rozvinul téma o pivním břichu, jak vzniká, jak se jej zbavit a podobně. Více najdeš na našem webu v sekci  Ostatní > chlast.

 

   Místopředseda Áda zhodnotil pobyt v Křesánov slovy, „Počasí na hovno, dobré jídlo výborné pivo, (Otakar 11° z Poličky).“

    V Křesánově navrhl Oud Brabec přijmutí dalšího Ouda, Ládi Hencla. Ten se nerozhodl rovnou, a že dá vědět. Ke spokojenosti všech se Láďa neozval a tak nabídka propadla.

 

   Malá připomínka. V Křesánově proběhlo i jednání o Oudíčkovi Bouškovi. Projednávala se     

                  důtka, následní vyloučení a podobně. Ale v hospodě na této schůzi po  

                  prozkoumaní všech detailů jsme tento nepříjemný bod odložily. Důvody,

                  rozpoložení Ouda Oudíčka, psychické, finanční a podobně.

 

         Libore jestli toto čteš, chyť se za nos. Kamarádi jsou kamarádi. Nerostou na poli, těžce se hledaj, a někdy lehce ztrácej. Ještě pořád stojíme za tebou, ale vše má své mantinely.

 

 

Při výběru termínu vyhrál datum 31.08.12 se 6 hlasy před 7.09.12 s jedním hlasem.

 

Hospoda byla vybrána na Žižkově, Bernard Pub. Objednávat provozovnu bude Áda, není potřeba povolávat hospodáře, když má hospodu pod nosem jeden z našich činovníků.

 

Co zaujalo při volné debatě?

 

  1) Pozvánka na Lodenický triatlon. A co to obnáší?  Rybníkem pěšky tam a nazpátek, pozor na kapry žužláky.  Na kole do lesa, kdo uloví kance má body plus.  Kdo kancem bude dostižen, má body minus. A nakonec oběhnout párkrát rybník a nenechat se chytit porybným, nebo Lochym na háček, nikdy nevíte jak daleko se mi podaří nahodit

 

  2) Udělat si mimozasedácí jednání všech dostupných Oudů

 

  3) Zdenda přijde s novým sazebníkem pro udělování pokut při pozdních příchodech.

 

  4) Vymyšlená nová funkce, Rozbíječ a tvůrce hlasového prostoru pro předsedu. Ty vole nejsme genitální.

 

  5) A i tato otázka trápí činitele OSpLPP. „Proč jsou uchyláci obnažující se v parcích jen chlapy. Vždyť to je diskriminace.

 

  6) A jako poslední, už se bavíme i o nemocech co nás sužují, tak to jsme v prdeli.