73 - jednání je již minulostí

23.01.2013 10:29

Program jednání 73 - té schůze je již minulostí

          Zdar v roku 2013.  Nový rok, nové volby, a aby toho nebylo dost tak si politici vypůjčili od nás termín pro volbu prezidenta ČR.

    Parchanti nejen že kradou, lžou a šukaj své asistentky. Ještě se opičí, vykrádaje nám termíny našich voleb.

 

    Scháze-li jsme se jak  prasata na porážku, a při tom šlo o koryta. Rozdávali se funkce OSpLPP.  Nejsou placené a tak po nich není taková poptávka jako po funkcích politických.

    Ale nakonec byla naše volební účast 100%, a tak předběhla i zúčastněné voliče prezidentské kampaně.

 

          Takže se při čekání na příchod všech Oudů,  kecalo, jedlo, bumbalo, a pokladník stahoval do svého rybníčku kapříky. I tak je hned na začátku Nového roku, při první letošní schůzi, která má číslo 73, v banku peněz málo. Avšak všechny dluhy jsou vyrovnány.

    V banku jsou tak 4 000,- Kč, takže do Křesánova Oudstvo, jen za vlastní. I OSpLPP musí šetřit. Naštěstí schodek nám nehrozí.

 

          Pivo se točí, do nás padá a Trendík přichází z příspěvkem kohoutková voda v hospodách českých. Každý z nás má nějaké zkušenosti s tímto artiklem. Nedávno seděl v Šenku, v Břevnovském klášteře na Praze 6. Popíjel tam místní pivní speciál. Označovali jej za dvacítku, takže dost drsná šarže. Dal si k tomu půllitr vody, té kohoutkově. A pak zjistil že stojí 40,- Kč za půllitr kohoutkové vody. Dost hustá cena. Na to se rozprostřela éterem debata.

 

          Jo jo Křesánov má už svůj datum. Středa až neděle 15 – 19 května 2013. Jarda s Láďou musí zabukovat na daný termín naší výjezdní chatičku. A my máme do dalších schůze body na jednání.

   Vrchní kuchař tohoto období, slíbil na našich stránkách vyvěsit Hanáckou česnečku. Možná se uchytí na další roky.

 

            Sporťák si vzal na chvilku, opravdu na chvilku slovo a okomentoval listopadové Olympijské hry roku 2012.   „Olympiáda zná jen vítěze“.

     Komise pro olympiádu byla pochválena. I Oudi se pochválil, neboť se zúčastnilo 9 lidí což je velmi silná účast.     

         A pro archivy, zde je pořadí:   1. Pokladník Martin,     2 Trendík Jarda,    3. Předseda Martin    4. Oudík Honza  5.Sporťák Martin,  6.Ombusman Zdeněk,  7.Místopředseda Áda,  8.PČOI Jarda,  9.Oudík Libor   Neúčastnili se Michal a Tomáš.

 

         K dispozici jsou všichni Oudi a tak nám začínají volby. Rozdávají se volební lístky. Vysvětlí se jak volit. Zjišťuje se, zda má někdo vůči volbám, funkcím nebo voleným  Oudům nějaké výhrady, zrněny a podobně.  Všichni říkají ne, pijou pivo a začínají vyplňovat archy před sebou.

         Sčot výsledků provedl PČOI Oud Brabec, kontrolu Předseda Oud Kuchynka s polu s Trendíkem Oudem Lochmannem.   A zde jsou výsledky:

 

 

         Předseda …….... Brabec               Místopředseda …  Kuchynka

         Doktor věd …… Kočí                     Pokladník ………. Štulík

         Hospodář ……... Šolc                    PČOI ……………. Sochor

         Ombusman …… Stejskal              Trendík ………….. Lochmann

         Sporťák ………..Hrabovský           Oudík …………… Adam

         Oudíček ………. Bouška

 

        Je po volbách,  výsledky jsou dány          . Někdo se diví, další je spokojen. Ale bumbá se pořád, teď už jen pivo dvanáctistupňový. Nejdříve hospodskému došlo pivo černé, potom deistka. Zajímavý úkaz  ve sférách hospodských. A bod poslední, výběr další lokality pro naší brebendu, může začít

 

                         Termín 15.02.2012

 

                         Hospoda Chapadlo  Bělohorská 203, Praha 6  Vypich

 

A další hospody které byly v nabídce:

Smetánka II   nad Muzeem

Sherwood   Opletalova

Knajpa   Londýnská Praha 2

 

     Počátek roku nám probudil i Doktora věd, ten provedl bleskový průzkum mezi náma, na volbu prezidenta v prvním kole. Zde jsou výsledky

 

   Schwarzenbergr  5 hlasů

   Fišer                  3 hlasy

   Zeman               1 hlas

 

     Taky nejsme zrovna reprezentativní  vzorek naší společnosti.