Lázně

04.01.2010 20:51

     Co Oudi pamatujete na Zlín? Uř jsme to párkrát probírali i zavzpomínali. Zopakovat si něco úspěšného není na škodu co říkáte. Trochu sem prohrabal net, vlasi se mi zježily hrůzou. Tolik informací a možností.  Toto zpracovat nedělám nic jiného,  představit vám to na schůzi,  probíráme vše do rána.

    Připravil jsem vám dva dokumenty, první je malý výběr krátkodobých lázeňských pobytů. To aby jste si udělali malý obrázek o délce pobytu, cenové relaci a procedůr jež obsahují. Druhý obsahuje snad všechny možné procedury a jejich popis. Nejsou tam plně všechny, dost znáte a něco vám prozradí i název. Pro jistotu zde nechávám link odkud sem čerpal. https://www.lazne.net/Lazenske-procedury.aspx

  Máte tam i všechny lázně, nejen v Čechách. Moje vize  vypadá takto. Každý, kdo by si chtěl takový příjemný zdravotní pobyt užít, si najde procedury které mu budou vyhovovat, určí si nějakou cenovou relaci. Zvolí se Expertní Skupina, která si vše sepíše, ta pak bude sledovat vývoj cen v poměru nabídky lázeňských domů. Pokud se něco zajímavého vyklube dá všem Oudům vědět kde, kam, za kolik, a co obsahuje.

  Tato má aktivita vychází ze znalosti svých voličů a zkrácení legalizace tohoto návrhu. Tím pádem vše podstatné probereme na lednovém jednání,a všichni by měli být připraveni po odborné stránce..

Vyber lazni.pdf (20,7 kB) , Procedury.pdf (71,1 kB)